Monday, January 25, 2010

KENAPA ORANG KITA NI DAH SEMAKIN BERANI NAK MENDERHAKA?

Aku hairan jugak.... kalau dah sama sultan pun drg berani kata camni.. isk apa tah lagi ngan orang biasa? drg ni tak pernah baca rukun negara kot..... ucapan aku kepada mereka ni... FUCK OFF!!!!


screen shot ni di ambil dari SINI

13 comments:

pakcik kordi said...

jahanam betul.hatta rockers dan metallers pun tk buat cmni.berani tak bertempat.bodoh punya org.terimalah balasannya.polis tgh cari.padan muka.buat bodoh gitu lg.mau kena buang negara ni.

semoga almarhum baginda aman di sana.

Ijau D. Koceng said...

betul tu jai, walaupun kita org sabah xda sultan/raja tp terasa jua kepedasan ayat2nya... apatah lg klu anak jati johor?

mesti mamat ni bkn peminat manowar, hahaha!~

JAIRO said...

pakcik kordi: walaupun rock kita kena tau rukunegara

ijau: kompom dia tak minat manowar....

JAIRO said...
This comment has been removed by the author.
JAIRO said...
This comment has been removed by the author.
Abang Ben said...

mat kontroversi... ada psychological deficiency tu.

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ramai blogger wat wat entry pasal si bangkai bernyawa tak sedar diri ni~
bajet bagus je nak cakap sultan camtu~
pe la~

Portdy said...

sebagai anak jati Johor wa rasa nak hempuk je budak ni dengan mesin tebu.
Lepas tu masukkan lidah dia kat mesin tebu tu. air lidah dia bagi minum tikus.tikus pun tak ingin agaknya...


@Ijau: nasib baik gua minat Manowar, hahaha!

JAIRO said...

mamat banyak jugak artikel kontroversi... korang boleh check kat sini----> http://puterinafisah.blogspot.com/2010/01/aduka-taruna-yang-terlampau-2.html

JAIRO said...

portdy: lu ni mmg seorang yang sadistik

berteromber said...

lari gi kelantan eh?...ingat berani sangat mamat ni...kalau dah terer sangat turun la Johor...baru tau langit tinggi rendah...hehe

melayu moden la konon...

JAIRO said...

berteromber: betul tu bro... kemangkatan sultan ni takder la perlu di kaitkan dgn fahaman politik.... kita org yang takder sultan kat sabah ni pun boleh rasa respek... mmg tak pernah baca rukun negara punya bahalol!!!!

luqman afiq razali said...

diaorg ni sume bro..
carik publisiti tapi melampau sangat..
ingat diaorg tu sape
ngan raje pon nak kutuk gak..
ucapan aku kat diaorg ni pon same la bro..
FUCK OFF!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT