Thursday, January 14, 2010

MERAJUK....

Sejak bersama ngan DJ Dave ni... Burung Besi aku seakan - akan merajuk dan memencilkan diri dalam ROCKCASE Warwick... Jgn Risau Burung Besi, approve jer belanjawan akan datang ngko pasti akan berwajah baru + diupgrade dan aku pasti masa tu DJ Dave akan menjeling dengki kat ngko.. kakakakakaka



Aku bersama Dj Dave (en. ijau yang kasi nama Dj - 600 ni p DJ Dave dan terpaksa akur....)

 

Ni Aku ngan Ironbird masa gig kat Beaufort Rock City....

7 comments:

Ijau D. Koceng said...

aku yg bagi nick DJ Dave? bkn ko punya idea ka tu?

p/s: pic main ironbird tu ko nmpk lg langsing la... hahaha~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ijau kedengki ko~

Portdy said...

Beaufort Rock City? hahaha'

KISS betul...

pakcik kordi said...

jeles beb....kiorg tk tau lg..ada kmungkinan main gig kt sini rye cina nih...tp tktau la...tgk la bdk2 cmne...aku ccdg nk amik satu lg gitar...td usya jackson Ibanez dan hamer......jackson juga pilihan..tp klu dh fokrol ...mmg mls sikit...hahaha...

mengidam gitar mcm lu tu!hahaha....pinjam!!!!=P

Jairo said...

ijau: no komen

ayu: dia mmg biasa macam tu

portdy: yup taukeh studio ni mmg giler kat kiss

pakcik kordi: kalau datang sabah sound wa la.. nanti wa kasi pinjam gitar sama lu

Takilala said...

lawa stiker Balzac tu bos

deaf_angel said...

wah.. detroit rock city in action

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT