Saturday, September 13, 2008

KISAH TEMAN SIPEMANCING PART 2

Hari ini 13/09/08 utk menunggu waktu berbuka puasa, aku ngan member aku AZA, Chin Chong (kazen aku), & Tompel (bukan ar tompel) gi memancing... dari pagi hingga la ke petang tah satu ekor ikan sembilang (lupa ambik gambar) jak kami berjaya pancing tak tau udang galah hari ni p mana kot - kot dorang sedang berpuasa.. hanya tuhan yang tahu....

Dalam jam tiga ptg kami dkt2 nak balik dah dah dgn nada putus asa AZA bersiap nak packing balik dia ternampak sekor anak ular sawa... pa lagi kami trip la jadi animal planet punya org p tangkap.. dgn keamaturan kami akhirnya kami berjaya tangkap anak ular sawa tu.... hehehehehe tak dapat ikan dapat ular pun jadik la.. (dgr2 org ckp daging dia rasa cam daging ayam) tapi tak la kami tangkap plan nak makan jz nak pelihara...  anak ular tu aku bawa p rumah si capci (teman sipemancing) kebetulan di rumah dia ada satu aquarium kosong heheheheh terus la aku dan AZA dgn kerjasama anak si Capci yang kami panggil si Ah Chai bersatu padu memasukkan anak ular tu dalam aquarium.. malam ni kami udah plan nak p cari tikus or katak utk santapan si anak sawa hehehehe video proses penangkapan anak ular ni akan aku upload di youtube very soon... check it out at : www.youtube.com/sexxtion514




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT