Wednesday, September 17, 2008

LOGO + MASKOT BARU MI SCUSI?

Utk maskot Mi Scusi ni mmg dah comfirm dah but untuk logonya kami belum dapat memutuskan mana yang mau dipakai pasal logo yang sedia ada ni tak original la.. aku buat main amik font kat msword jak.. pasal mmg aku tak pandai melukis.. utk pengetahuan korang juga, maskot ni di reka oleh sorang rakan aku yang berbakat utk tengok artworknya yang lain boleh la melawat ker? Ironwork Gravefix

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT