Wednesday, December 10, 2008

SEPETANG BERSAMA DAIRY QUEEN

Photobucket

N adalah permulaan posting aku yang berkenaan dengan trip aku pi Negara Brunei Darussalam baru - baru ni. Antara tempat wajib yang akan aku cari jika sampai ke sana adalah outlet Dairy Queen. Korang kenal Dairy Queen? Kalau tak tau sila klik kat sini.

Photobucket

Sebelum masuk ke dalam outlet, aku tengok stand ad mereka... nak tengok apa yang best maklumlah aku ni bukannya familiar sangat menu dorang ni. Tak puas hati aku terus masuk dalam untuk tengok lebih banyak menu. Hehehehe gambar kat bawah ni adalah senarai menunya. Korang pilih la satu mana - mana yang berkenan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pilih punya pilih akhirnya aku putuskan nak pekena Vanilla Shake ngan Banana Split hehehehe nyum nyum nyum burp.... {*.*}
------------------------------------------------------
p/s: masa aku kat Brunei tu kadar tukaran asing adalah B$1.00 = RM2.40 isk isk isk isk

4 comments:

Jlascanteen said...

melamine

Nama saya M said...

dq kat semenanjung kat mane? muahahahaha mmg aku tak tahu. jgn kutuk. :|

jairo said...

rasa d semenanjung tiada dq.... gambar tu di ambil di Negara Brunei Darussalam

Nama saya M said...

haih~ melepas..ntie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT