Friday, March 20, 2009

ADAKAH AKU BLOGGER YANG KETAGIH?

Aku round2 kat blog2 kegemaran aku then ternampak la kuiz yang berkenaan bagaimana tahap ketagihan anda terhadap blog (samada menulis ataupun membaca). Aku terus la cuba kuiz tu... jawab beberapa soalan ringkas then came out la jawapannya seperti dibawah... Kalau ikutkan kuiz tu aku ni 81% KETAGIHAN!!! Isk... biar betul dorang ni... 81% ni kira markah yang tinggi dan di dalam mengukur paras ketagihan perkataan markah bukanlah perkataan yang sesuai untuk digunakan.... huh!!! Bagaimana dgn anda? mau cuba? Kalau mau korang klik jer la banner kat bawah ni.... Selamat mencuba!!! Cheers

81%How Addicted to Blogging Are You?

Created by OnePlusYou - Free Dating Site

7 comments:

Auk's de Nekrademus said...

ko dapat A tuh jai
81 markah
aku plak ketagihan nuffnang
wakakakakaka

Jairo said...

hahahah bahaya tu ketagihan nuffnang... nanti banyak plak cek drg kasi kat ngko...

Anonymous said...

http://junkonline.net/articles/1319-Rotting-Christ--Stadium-Melawati-Shah-Alam-MY-9-May --->bro jairo cek this link out (Rotting Christ Are Coming to Malaysia yeahhh)

Takilala said...

Aku suka dgr lagu Cannibal Corpse - Cunt Addiction.. huhuhu

Jairo said...

anonymous - rotting p shah alam tu permit dah lulus ka?

Anonymous said...

"ttg permit tuh taktau lah bab dengar ada promoter luar yang berurusan ngan local event organizer tuk bagi lepas band RC nie buat show kat cni..papa pun kita tggu crita selanjutnya...pehh siuk ehh RC dtg malaysia tapi rugi aku tak dpt pegi huahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalu di kk best lerr nie di KL $$$$-->problem"

Jairo said...

aku rasa show rc tu agak sukar nak buat la kalau kat stadium.. kalau d pub or dewan like mpca mungkin ada harapan la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT