Wednesday, March 4, 2009

DEDIKASI LAGU: MALAM by PLAGUE OF HAPPINESS

aku nak dedikasi lagu ni utk ada sorang awek tu... dia selalu juga p blog ni.. ntah la tapi aku pasti dia tau la dia tu sapa heheheh.. ok babe... layan this is for u.... wakakakakaka.

Plague of Happines ni adalah sebuah band ska dari Johor... fuh aku mmg minat ngan band ni. Lebih2 lagi apabila ada plak member aku yang main ngan drg ni tambah la lagi minat aku hehehehe... aku pernah review dah EP KAWAN drg ni... dan aku tengok drg sejak akhir2 ni semakin top la plak... aku ucapkan tahniah pada drg.. keep it up man!!!!

-----

bonus track... dari band Couple: Now That I Can See (kirim salam kat gitaris gitar merah drg tu heheheh)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT