Wednesday, April 29, 2009

ADIK CAMELIA? HUH!!!!

Sebenarnya aku dapat gambar2 ni dari email seorang rakan yang suka memfoward email yang penuh dgn attachement yang ntah hapa2 ntah... gambar org putus tangan la, budak lahir cacat la.. org kena ragut la dan macam2 lagi la... kekadang tension juga aku ngan email yang di fowardkan tu kerana buat semak mail bok aku jer... tapi aku tak spam la kat dia.. pasal kekadang ada juga msg yang dia fowardkan tu berguna... heheheh salah satunya hehehe gambar2 ni.. ntah dari manalah dia dapat... mungkin dari laman web social networking kot hahahaha mmg hidup kita skrng sudah tiada privacy!!!! Kepada tuan punya gambar jangan lah meracau macam kena santau bila nampak gambar anda di siarkan... hahah berani buat berani tanggung... jgn la ngko nak meroyan nak saman sana saman sini hahahaha jaga dulu diri tu... dah tau sendiri tu ada kena mengena ngan org2 yang berprofile tinggi so, jaga2 lah heheheh org semua peratikan kita... itulah hakikatnya.

Bagi aku gambar2 kat attachment tu tak der la gempak sangat... ala gambar g party jer.. macam kata KAHUNA dalam entrinya yang bertajuk "Wah Paris Hilton La Ko Niii" yang menceritakan sorang minah yang bangga menyiarkan gambar2 party tunggang langgang dia kat profile di laman web social networking ni bagi memperlihatkan bertapa indahnya hidup kita seharian. Hahahaha aku bukannya alim sangat.. mungkin sesapa yang kenal rapat ngan aku mungkin akan tergelak besar bila aku menyatakan diri aku ni seorang yang alim... (walhal aku pun ikut tertawa di dalam hati). Dengan itu, kita kena terima hakikat.. yang yang kita rasa cantik tak semestinya cantik pada pandangan orang lain. Itu kita patut boleh pikir sendiri.

Ala gambar takder apa2 kita orang duduk saja pun nak kecoh.. hehehe aku sokong statement tu.. statement sapa? hahaha itu aku pun tak tau. Tak sapa nak larang.. itu hal kita la nak buat apa. Tapi benda ni akan jadi sesuatu yang BOOM kalau kita ni sorang yang mempunyai reputasi. Betul tak kata aku?

Lepas mandi2 kat pantai kita orang tangkap gambar jer utk kenang - kenangan... aku mmg faham situasi ini.. takder hal.. tapi tahukah anda.. satu gambar boleh buat seribu satu cerita tau... apa lagi kalau cerita tu dibuat oleh wartawan majalah gosip murahan yang nak kasi laku majalah lucah mereka!!! Cis.. aku mmg anti dgn golongan tu!!!

Cantik apa gambar kitaorang...  Seksi? isk mana ader seksi...

errr...

Minuman tu kawan I yang punya.. I tolong pegang pasal dia tolong snapkan gambar kita orang tengah party... hehehe tidakkah anda rasa jawapan tu tipikal ntah berapa orang celebreti yang dah guna... so, sila sediakan jawapan yang lebih bernas dan relevan.. jangan nak jawab no komen hahahah nanti orang buat spekulasi plak... tak pun ikut stail memey suhaiza selepas merampas Norman dari tangan Abby abadi dan terus gol terus sembunyi kat rumah.... hahahahaha

Ni pun kawan I punya.. I cuma tolong tonggang jak.. ala nak main2 pun tak leh ker... Hehehe sebenarnya botol carlsberg tu botol hiasan utk tujuan promosi yang di letakkan di bar mana disko yang korang lawati. takder isi... tapi tak semua orang tau perkara ni. So, ko sediakan la jawapan yang bakal diajukan oleh wartawan (terutamanya wartawan melodi) hahahahahahahahahahahahah.... Krew Melodi apa lagi.. start ur engine... vroooooooooooooommmmmmmmmmmm korang pasti suka benda2 macam ni kan? Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi!!!! layan... zassss!!!!

p/s:

1. betulkah gambar ni gambar adik Camelia?

2. Tujuan entri ni adalah utk peringatan kepada korang semua .. jgn la upload gambar2 tak senonoh korang kat internet... nanti menyesal kemudia takder gunanya beb....

12 comments:

Takilala said...

nyum nyum.. huhuhu

cimca said...

best ih...kanyal...

kenwooi.com said...

nice pics =)

Ijau D. Koceng said...

nasib baik zmn nakal dulu2 blm ada handphone/digital camera...

Anonymous said...

hensem mamat tu.

Jairo said...

takilala & cimca: lais!!!!

kenwooi: hahahahah i know which part of nice u mean.. hahaha guys love more than gal huh?

ijau: apa lagi suda ada hp & camera digital sekarang.. boleh ambil lagi itu gambar hahahaha

berteromber said...

ala... botol carlsberg tu nak tunjuk dia supporter loserfool la tu...bukan apa pun...tak caya tanya BS...muahahahaha

btw...memang nyum..nyum.. :P

jairo said...

Berteromber: Hahahahah sentimen bolasepak pun terbawa2 kat sini kakakakakakaka. Kalau tunggang botol budweiser agaknya team apa plak tu? hehehehe

Azman Ali said...

siott jai...wa igt wa dah termasuk site mykakis ke sabul ke td... terkejot wa sbb ade akak2 opis kat blakang...muahahahaha.....
holyshitt....naiiisssss....

Jairo said...

man: hahahahah sabul tu apa wa tak tau la.... naaiisss

Azman Ali said...

sabul ni ala2 4chan...moot..mindfuck...shitbrick../b/.
hahaha

Jairo said...

Man: isk apa la benda2 tu semua aku tak tau la.. tak pernah jumpa la... isk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT