Tuesday, April 14, 2009

BALZAC'S SHOCK & HORROR SET: BLACK SUNDAY + CD

Kelmarin Joad call aku nak pass tshirt yang kita org order sama... hehehehe dah sampai dah... kami kira2 tempoh perjalanan utk sampai ke tangan kitaorang adalah lebih kurang 10 hari dari tarikh ianya diorder. Untuk pengetahuan korang Shock & Horror Set ni ada 12 set ke semuanya dan yang aku order ni adalah yang pertama hehehe so, ada 11 lagi nak kumpul... Kalau korang ada ke semua set ni korang akan dapat lagi hadiah mystery dari Balzac. Ntah lah apa hadiahnya aku pun tak tau.. jgn si Hirosuke kasi Boxer second hand dia sudah la... aku tak cukup fetish utk semua tu.

Sebenarnya aku nak amik gambar t shirt tu tapi kamera plak takder hehehe tapi takper mr. Joad dah tolong snapkan aku (KLIK SINI KALAU NAK TENGOK).. korang p usha la di blog dia kalau nak tengok yang real.. gambar ni aku tablah dari site balzac japan version... pasal kat shocker worldwide gambar ni dah takder... kalau korang nak beli errmm kena beli kat japan site kot tapi harganya mungkin dlm 30% lebih mahal... 

Design dia mmg cun.. silk screen yang halus dan teliti... tak menyesal aku order.. puas hati dan yang bestnya aku bersetuju ngan pendapat en. Joad tentang kualiti kain utk t shirt ni.. mmg lebih baik berbanding ngan t shirt Balzac / Laiya yang aku order sebelum ni. Puas hati... extreme satisfaction hahahahaha kalau ada ongkos pasti nak lagi dong.. ahhh!!!

selain selain t - shirt, monthly set ni (aku lebih suka memanggilnya sebagai monthly set) di datangkan ngan sekeping CD... cuma ada satu lagu dalam CD ni iaitu lagu Black Sunday (rasanya lagu ni pernah di rilis sebagai single drg)... tapi mixing dlm cd ni spesel sikit la... kalau kira drg kasi free la cd ni.. tulah di berikan dlm bentuk CDR tapi covernya pro print. Lagu ni aku suka.. dan sememangnya aku lebih mengemari stuff Balzac yang lama.. yang baru ni errrmm bukan tak suka tapi agak kurang la bagi aku cuma ada beberapa lagu jer.. tak macam album CAME OUT THE GRAVE.. 1 cd lagu dia aku suka!!!! Mungkin En. Joad juga bersetuju ngan kenyataan aku ni... but fun fact is kitaorang masih minat ngan band ni.. isk adakah kami sudah menjadi fanatik? ntahlah biarlah korang yang memutuskan....

so, tunggu la bulan depan kalau2 ada org yang nak beli monthly set ni... hehehehe bagi awek2 yang baru nak berminat ngan Balzac ni hehehe drg ada juga riliskan Hello Kitty versi Balzac drg hehehehe mcm berminat? Hehehehe korang boleh check kat Shockerworldwide utk keterangan lanjut mengenai Hell.O Kitty ni...

Hehehe mcmana korang tergoda? Kalau tak .. kita orang ok jer hehehehe... Aku ada terdengar2lah orang nak beli Monthly Set yang kedua ni.. tapi errmmm jualan hanya dibuka pada setiap 13 haribulan... hehehe nanti kita tunggu dan lihat.. design dia dah kuar .. seperti kat bawah ni.. errrr memang cun la design dia!!! Sebenarnya kalau ada sen aku pun berminat juga nak angkat... err harganya? USD25 tak termasuk shipping.... tengok la.. errrmm juga kabar2 separuh sahih yang aku dgr recruitment for the next FIENDISH INTERNATIONAL CLUB hanya akan di buka pada bulan JUNE ni? errr betul ker? hehehe ada sesapa boleh tolong verify?

Ok lah rasa takat ni saja dulu karutan aku tentang Balzac ni hehehe nanti kalau ada stuff Balzac aku akan review lagi.. cheers!!!!

8 comments:

Takilala said...

Riak BaruzakuWI huhuhu

deaf_angel said...

lawa hello kitty dia

Jairo said...

deaf; heheh kasi hadiah kat awek ngam la hehehehe

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Kamu semua amat serius dan keihatan kejam ;-).

Apa kata tukar sedikit konsep anda?

Buat konsep seperti campuran Melt Banana dan Gauze!

Atau Spazz campur Lärm?

Dunia terlalu penuh dengan keganasan dan kesedihan. Perlu ada humor dan kegirangan untuk mengimbangi itu semua.

;-)

Jairo said...

TTB: buat apa mau bertukar konsep jika tidak dapat menghayati... itu samalah kita macam boneka yang dikawal oleh org lain... bak kata kamu terlalu humor.. apa kata saudara tukar konsep... heheheh kami mana ada kejam bro.. jgn prejudis... tengok luaran terus buat andaian...

apa yang paling kejam ialah melakukan sesuatu yang tidak kena pada tempat atau melakukan sesuatu yang tidak diingini hehehe (kejam kepada diri sendiri...)

p/s: serius tidak semestinya kejam.... btw thanx for coming cheers!!!!!

Takilala said...

huhuhu. "..amat serius dan kelihatan kejam" beguling-guling aku ketawa Jairo baca komen tu..sama guling mcm aku tgk 'geli mat'. Serius ka kita ni ani? huhuhu.

wanwarlock said...

x abis2 dgn balzac, tringat aku kat 'ball sac', bulldog dlm citer van wilder tu.

lu mmg riak balzacwi heheh

aku tgk hg x serius & kejam pun, esp kalau posting pasal memancing & memasak,.... kekekek

Jairo said...

wanwarlock: hehehe mmg kita org riak balzacwi hehehehehe.. tulah cik wan kekadang org tengok kita layan musik keras terus org kata kita serius hehehehe.. mcm encik wan la juga kalau tengok nama.. fuh wizard pun gerun mendengarnya.. tapi hakikatnya encik wan sorang yang bersopan santun dan penyanyang orgnya.. heheh betul tak? apa2 keep on rockin' yearrgghhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT