Saturday, April 25, 2009

DEDIKASI LAGU: DANZIG - SISTINAS

Hujung minggu ni aku nak dedikasi lagu Danzig ni kepada pelawat blog aku yang tak popular ni... Enjoy!!!!

5 comments:

Takilala said...

Evil Elvis

Lutife said...

danzig ni wa kenal dari majalah ujang dulu.artwork punya la killer dgn gambar tengkorak lembu tu.tapi lagu diorg sgt mellow.of kos la bila dah kenal intenet baru dpt peluang nak tau camne rasa tiap2 band ni kan.hahaha

cimca said...

tau2 ja ko aku minat sangat ngan lagu nii..entahla mcm ada something la klu dgr lagu ni..

deaf_angel said...

thank you...
blog ko ada orang datang la

berteromber said...

Danzig ni aku ada How The Gods Kill jer..follow gitu2 ajer la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT