Monday, April 6, 2009

HINDRAF: PI JAHANAMLAH KORANG SEMUA!!!

Saja jer nak share berita yang sudah di modify ni.. video ni bukan aku yang buat.. just cilok dari kongsian rakan2 di forum metal heheheheh macam2 la org sekarang ni kalau terlebih kreatif hahahahaha walaubagaimana pun... video clips ini aku tujukan kepada ahli - ahli HINDRAF sama org2 yang mengusung mayat si pencuri kereta tu... fuck u!!!! pigi mampus la korang semua... pi la berliwat ngan dewa anwar korang tu... celaka...

5 comments:

Anonymous said...

kau la bodoh
bikin malu org sabah ja
bodoh
pukimak
anjing
babi
setan
babi
amput

Jairo said...

hahahah ketara org hindraf yang jawab hahaha pi la minum minyak sapi sama emak kau!!!!! bapak kau mandul... mak kau mengandung pasal mak kau main ngan jiran kau hahaha

Anonymous said...

HINDRAF anak sial... pigi la balik ke tempat asal kamu... jgn nak ganggu ketenteraman rakyat Malaysia... Kamu hanya digunakan oleh anwar utk misi politik peribadinya... lepas tercapai kamu akan diabaikan!!!!

Jlascanteen said...

aku tahu tu anannymus 10:22 am. mesti dari pengomen trankuiliti tronoh. hahaha.... graduan universiti of wikipedia.

hoi anon pengecut with no balls. akaun google pun tiada ada hati mahu mencarut. mesti kau ni penyokong hindraf. itu saja kata2 carut yang kau tahu? try again. separuh masak lah... atau pun kasi lah link ke email atau blog sendiri... ada berani??? eh.. kau kan penyokong hindraf pengecut with no balls, mesti kau ndak berani.

p/s: anwar.. liwat sikit anon 10:22 am ni.. bising sudah dia.

Anonymous said...

ITU KELING SABAH TU!!!KITA JUMPA POTONG LANCAU DIA BUAT ROTI CANAI PALIR KELING!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT