Thursday, April 23, 2009

BALZAC - '1993-2007: Lives Archives' Special DVD

Video trailer: BALZAC - '1993-2007: Lives Archives' Special DVD

Antara projek aku yang akan datang... isk isk isk... harga aku tak nak mention kat sini hehehe yang penting boleh tahan juga harganya... korang boleh usha kat shocker kedai online drg. Kat bawah ni plak clip lagu Hikari Naki Sekai... errmmm rasa ni antara lagu balzac yang slow dan panjang gila ahh ding dong... tapi menarik juga musicknya enjoy la... errr Fiendish International Club... ada sapa2 berminat nak join?

Video : BALZAC - '光なき世界' ("Hikari Naki Sekai")

5 comments:

deaf_angel said...

packaging dia lawa2
aku enjoy tengok

Jairo said...

deaf: biasalah bro... kalau japan punya mmg fancy..

Takilala said...

Gua tinggal nak click "join" FCi je ni bro.. lu pula agak2 bila? huhuhu. Set kotak jangan lupa..set kotak...

berteromber said...

terus terang gua sebelum ni x pernah dengar nama balzac ni...baca kat blog lu ni la baru gua tau...kira boleh layan juga la lagu dorang ni...hehe..

Jairo said...

berteromber: hehehehe welcome to the fiendish club!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT